Wie ben ik?

Het wordt tijd dat ik mijzelf aan jullie voorstel! Ik ben Priscilla, 30 jaar en woonachtig in Nijkerk samen met mijn vriend en dochtertje (dochter twee is on the way).

Is werken als fotograaf altijd al een droom van mij geweest? Nee, zeker niet! Vroeger wilde ik altijd graag stewardess worden, het liefst bij de ”blauwe” haha. Nou, ook dat is er nooit van gekomen! Vanaf mijn negentiende tot en met augustus 2020 heb ik gewerkt als assistent accountant.

Vanaf 2018 ben ik mijn passie voor fotografie gaan ontdekken! Ik ging destijds elke dag een stukje wandelen, vaak was dit in het bos. Dan nam ik mijn camera mee en maakte de mooiste plaatjes van de natuur, ik vind het zo ontspannend en fascinerend, hoe je dingen op een foto vast kunt leggen.

Verder was (en ben nog steeds) ik ook altijd veel met eten bezig, ik hou enorm van koken en bakken! Dus vond ik het steeds meer een uitdaging om mijn gerechten mooi te stylen en vast te leggen. Oefening baard kunst, en als ik zie wat een sprongen ik heb gemaakt in mijn fotografie ten opzichte van een aantal jaren geleden! Wauw!

Tot 2020 heb ik dit met zoveel passie gedaan en krijg ik zo vaak complimenten over mijn werk. Dat ik zelf ook steeds enthousiaster werd, toen begon het bij mij te kriebelen… Ik wil hier meer mee doen! So it just started…

Photography By Sil

Wanneer besloot je als fotograaf aan de gang te gaan?

Ik liep al een tijd met het gevoel, dat ik echt niet gelukkig werd van mijn werk. Ik haalde er totaal geen voldoening uit en kreeg er ook geen energie uit. In mijn hoofd wist ik dat er iets moest gaan veranderen. Toen ging ik nadenken, wat wil ik nou ECHT? Waar word ik gelukkig van? Waar krijg ik energie van?

Na wat sparren met lieve mensen om mij heen, kwam ik tot de conclusie dat ik echt heel gelukkig wordt van fotograferen! Dus vanaf dat moment heb ik niet meer stil gezeten, ik heb binnen een week ontslag genomen, een plan gaan maken voor mijn eigen business als fotograaf. And here I am! Ik kan jullie vertellen, ik voel me ZO blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Tot nu toe heeft het leven mij laten zien dat het oprecht zo voorbij kan zijn. Dat heeft mij extra doen beseffen dat ik wil doen waar ik gelukkig van word. En dan niet morgen, maar gewoon vandaag!

Ik wil jullie een herinnering op beeld geven, waar jij, jullie, altijd met een lach (en misschien een kleine traan) op terug kunnen kijken! Een herinnering voor altijd. Ik doe dit met veel liefde en plezier! Hopelijk kunnen jullie dit terugzien in mijn foto’s.

Ook nu je zelf kindjes hebt en twee keer een zwangerschap heb mee mogen maken, dan ga je nog meer beseffen hoe waardevol foto’s zijn en hoe cliché ook, de tijd vliegt voorbij!!

Mijn werkwijze

Voor de meeste mensen is het geen gewoonte om voor de camera te staan, daarom is het fijn wat je te wachten staat. Ik neem jou graag mee in mijn werkwijze, zodat je met een ontspannen gevoel de fotoshoot tegemoet gaat!

Zodra jij een fotoshoot bij mij hebt geboekt, vind ik het prettig om altijd eventjes persoonlijk contact te hebben. Zo kunnen wij duidelijk elkaars verwachtingen en wensen bespreken. Ook leggen we de locatie vast, dit is altijd jouw keuze! Uiteraard denk ik graag met je mee, en kan ik wat mooie locaties voorstellen.

Qua kleding is het belangrijk dat jij je er fijn in voelt! Als jij je ongemakkelijk voelt in je kleding, lees je dit van je lichaamshouding af. Dat is wel het laatste wat je wilt toch? (TIP!) Met mijn stijl van fotograferen is het het mooiste wanneer je kleding natuurlijke kleuren kiest. Probeer je kleding in een zelfde kleurpalet af te stemmen, en verschillende materialen te gebruiken. Indien het wat frisser is buiten, kun je heel goed met laagjes kleding werken.

Verder, maak plezier en geniet tijdens jouw shoot! We houden het lekker luchtig, persoonlijk en ongedwongen!